Головна

Структура / Кафедри університету / Енергетики, електротехніки і фізики / Новини / Міська виставка-конкурс науково-технічної творчості учнівської молоді «Енергетика і майбутнє»

Міська виставка-конкурс науково-технічної творчості учнівської молоді «Енергетика і майбутнє»

9 жовтня 2015 року на базі кафедри енергетики, електротехніки і фізики відбулася міська виставка-конкурс науково-технічної творчості учнівської молоді «Енергетика і майбутнє».

9 жовтня 2015 року на базі кафедри енергетики, електротехніки і фізики з нагоди проведення у місті Херсоні Днів сталої енергії, відбулася міська виставка-конкурс науково-технічної творчості учнівської молоді «Енергетика і майбутнє». Учасники конкурсу презентували власні розробки та демонстраційні макети, присвячені енергозбереженню, енергоефективності та використанню альтернативних джерел енергії.

Переможці: Некрасов Олександр (гімназія № 20) – 1 місце, Геращенко Максим (ЗОШ № 46) – 2 місце, Крайнік Олексій (ЗОШ № 13) - 3 місце, отримали грамоти та призи.

Висловлюємо подяку Асоціації «Енергоефективні міста України» (м. Львів) та ГО "Херсонський обласний центр енергоефективності та екології" (м. Херсон) за сприяння у проведенні конкурсу.