Головна

Структура / Кафедри університету / Товарознавства, стандартизації та сертифікації / Новини кафедри / Практична підготовка – запорука успішної фахової діяльності

Практична підготовка – запорука успішної фахової діяльності

Опанування майбутньої професії вимагає від фахівців професіоналізму, що пов’язано із засвоєнням теоретичних знань та практичних навичок.

Кафедра товарознавства, стандартизації та сертифікції забезпечує навчання бакалаврів та магістрів за спеціальностями 182 – Технології легкої промисловості та 076 – Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, яка спрямована на підготовку висококваліфікованих фахівців для підприємств та установ різних форм власності.

Вибір професії — це важливий крок у доросле життя. В першу чергу – це відповідальність перед батьками, перед суспільством,а найголовніше перед собою! Ця відповідальність полягає в тому, щоб обрати саме свій шлях і ним йти. Робота і все, що з нею пов'язане, займає більшу половину життя людини. Знайти себе в світі професії – означає дістати можливість гідно заробляти, відчувати себе потрібним людям, максимально повно розкрити свої здібності. І тут найважливіше — не схибити.

На лабораторних заняттях кожний студент може опанувати навички роботи з наявним обладнанням (оптичний мікроскоп, електронний мікроскоп, ультрамікротом, спектрофотометр та ін.)