Головна

Структура / Кафедри університету / Товарознавства, стандартизації та сертифікації / Новини кафедри / Співпраця з стейхолдерами спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»: Держмитслужба України

Співпраця з стейхолдерами спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»: Держмитслужба України

14 квітня 2020 року в Херсонському національному технічному університеті у рамках співпраці з стейхолдерами спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» відбулася чергова зустріч першого (бакалаврського) рівня вищої освіти (ОП «Товарознавство і торговельне підприємництво» і «Оптова, роздрібна та Інтернет-торгівля») та другого (магістерського) рівня вищої освіти (ОП «Якість, стандартизація та сертифікація продовольчих і непродовольчих товарів» і «Товарознавство та експертиза в митній справі») із завідувачем сектору роботи зі зверненнями громадян та запитами на публічну інформацію управління забезпечення роботи та документообігу Чорноморської митниці Держмитслужби Сметаною Діною Анатоліївною.

Під час зустрічі були розкриті питання розвитку державної митної служби України, обговорені проблеми оновлення та застосування нормативно-правової документації під час митного контролю та оформлення товарів, що переміщуються через митний кордон України. Представником митних органів було наголошено в необхідності залучення нових спеціалістів митної справи та зацікавленості у сучасних фахівцях спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Співробітники кафедри товарознавства, стандартизації та сертифікації й студенти спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» виразили щиру вдячність Сметані Д.А. за розкриття сучасних проблем та питань розвитку митної служби України. До наступних зустрічей!