Головна

Структура / Кафедри університету / Товарознавства, стандартизації та сертифікації / Новини кафедри / Зустріч студентів спеціальності 076 з стейкхолдерами: холдинг "Автопланета"

Зустріч студентів спеціальності 076 з стейкхолдерами: холдинг "Автопланета"

Відбулася чергова зустріч з представниками холдингу "Автопланета" зі студентами першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність кафедри товарознавства, стандартизації та сертифікації Херсонського національного технічного університету.

Автомобільний комплекс «Автопланета» приділяє особливу увагу розвитку найбільш успішних своїх брендів HYUNDAI, KIA, BMW, RENAULT, VOLKSWAGEN, JAC, GREAT WALL, HAVAL, RAVON та надання послуг з сервісу та технічного обслуговування всіх марків автомобілів. Під час зустрічі представники стейкхолдерів розкрили мету та місію компанії, особливості застосування концепції маркетингу на торговому ринку продажів автомобілів, наголосили на переваги холдингу під час якісного надання автопослуг і сервісу.

У кінці зустрічі представники холдингу "Автопланета" запропонували працевлаштування зацікавленим студентам. До нових зустрічей!