Головна

Структура / Кафедри університету / Товарознавства, стандартизації та сертифікації / Новини кафедри / Зустріч здобувачів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» з успішними підприємцями і роботодавцями: Урсуленко О.А.

Зустріч здобувачів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» з успішними підприємцями і роботодавцями: Урсуленко О.А.

14 квітня 2021 року на кафедрі товарознавства, стандартизації та сертифікації Херсонського національного технічного університету у рамках ознайомлення з досвідом введення успішної підприємницької діяльності відбулася зустріч здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти (ОП «Товарознавство і торговельне підприємництво» та «Оптова, роздрібна та Інтернет-торгівля») та другого (магістерського) рівня вищої освіти (ОП «Якість, стандартизація та сертифікація продовольчих і непродовольчих товарів» і «Товарознавство та експертиза в митній справі») з Урсуленко Олексієм Анатолійовичем, власником підприємства з виробництва продукції харчування відомих торгових марок «Оса» і «Коло», засновником першого в Херсоні інтернет-магазину продуктів здорового і повноцінного харчування «ОСА».

Головною особливістю успішної діяльності ФОП «Урсуленко О.А.» є використання в технологічному процесі виробництва тільки натуральної, якісної сировини, що значно відрізняє якість власної продукції від виробів інших торгових марок. Крім того, ФОП «Урсуленко О.А.» достатньо відоме, як підприємство, яке здійснює виробництво екологічно чистої продукції, впроваджує здоровий спосіб життя та повноцінне харчування.

У кінці лекції Урсуленко Олексій Анатолійович розкрив умови праці на виробництві та запросив здобувачів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» до подальшого співробітництва.

Кафедра товарознавства, стандартизації та сертифікації Херсонського національного технічного університету вдячна Урсуленко Олексію Анатолійовичу за проведену лекцію, надану можливість ознайомитись з роботою лідера підприємницької діяльності Херсонщини та сподівається на подальшу плідну співпрацю.