Головна

Про університет / Новини університету / Студенти ХНТУ долучилися до святкування 305-ї річниці заснування м. Гола Пристань

Студенти ХНТУ долучилися до святкування 305-ї річниці заснування м. Гола Пристань

27 вересня група представників відділу з організації виховної роботи зі студентами та активістів Студентської ради ХНТУ взяла активну участь святкових заходах з нагоди відзначення 305-ї річниці заснування м. Гола Пристань.

Протягом цього святкового дня для городян влаштували чимало цікавих розваг: різноманітні змагання на спортивних майданчиках, парад вишиванок, ярмарок, розгортання прапору України на набережній та флеш-моб «Єдина країна». Наші студенти активно залучилися до проведення цих заходів.

З самого ранку на спортивних майданчиках та стадіонах міста розпочалися різного роду спортивні змагання (волейбол, футбол, боротьба, бокс, веслування, шахи та шашки). По обіді пройшла святкова хода, конкурс-парад дитячого транспорту і парад вишиванок. Потім на набережній міста відбулась акція "Хай квітне наша Гола Пристань у синьо-жовтих кольорах", під час якої було розгорнуто величезний прапор України. Також під час свята усі охочі могли пригоститися козацькою кашею, а у 16 годин, підкріпившись і скупившись на ярмарку, гості та мешканці міста взяли участь в урочистому відкритті святкового концерту, під час якого вшанували старожилів, і тих, хто народив дітей на День міста, сімейні пари, які прожили разом понад 50 років, переможців конкурсів, виставок і змагань, передовиків виробництв, якими пишається місто. Увечері дійство продовжилося концертом і святковим багаттям на міському пляжі.

Щиро вітаємо голопристанців з таким чудовим святом! Нехай вас завжди супроводжує удача, добро та благополуччя. Міцного вам здоров’я, оптимізму і нових здобутків на благо рідної Херсонщини!

JW Player goes here