УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ДНЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ

23 червня 2017 року в Херсонській обласній державній адміністрації відбулися урочистості з нагоди святкування в Україні Дня державної служби.

20 грудня 2002 року 57-ма Асамблея Організації Об’єднаних Націй ухвалила резолюцію 57/277, що проголосила 23 червня Днем державної служби ООН, який відзначатиметься щороку. ООН закликала держави-члени організовувати в цей день спеціальні заходи, що висвітлюють внесок державної служби в процес розвитку.

В Україні День державної служби відзначається, починаючи з 2003 року, відповідно до Указу Президента України від 4 квітня 2003 року № 291/2003, у якому, зокрема, зазначається: «Ураховуючи роль державної служби в процесі становлення України як суверенної, незалежної, демократичної, соціальної, правової держави та підтримуючи рішення Генеральної Асамблеї ООН, п о с т а н о в л я ю: Установити в Україні професійне свято – День державної служби, яке відзначати щороку 23 червня – у День державної служби Організації Об'єднаних Націй».

Напередодні урочистостей ректор ХНТУ д.т.н., професор, заслужений діяч науки і техніки України Ю.М.Бардачов привітав з Днем державної служби голову Херсонської обласної державної адміністрації А.А.Гордєєва, Голову Національного агентства України з питань державної служби К.О.Ващенка, начальника Міжрегіонального управління Нацдержслужби в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі В.І.Мельника, інших керівних працівників органів державної влади.

Від ХНТУ в урочистостях з нагоди Дня державної служби взяв участь завідувач кафедри державного управління і місцевого самоврядування, радник голови Херсонської обласної державної адміністрації з питань освіти і науки д.держ.упр., професор, заслужений працівник освіти України І.П.Лопушинський.

Вітання Президента з нагоди Дня державної служби

Привітання Прем'єр-міністра України з нагоди Дня державної служби

АНДРІЙ ГОРДЄЄВ: «Ви плекаєте та відроджуєте Україну!»

У Херсонській ОДА нагородили кращих держслужбовців ДСНС