Головна

Структура / Кафедри університету / Державного управління і місцевого самоврядування / Магістратура / НОВИНИ КАФЕДРИ / 8-ма ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ДЕРЖАВНА ПОЛІТИКА ЩОДО МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ: СТАН, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ»

8-ма ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ДЕРЖАВНА ПОЛІТИКА ЩОДО МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ: СТАН, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ»

20 жовтня 2017 року на базі кафедри державного управління і місцевого самоврядування Херсонського національного технічного університету в дистанційному форматі відбулася 8-ма Всеукраїнська науково-практична конференція «Державна політика щодо місцевого самоврядування: стан, проблеми та перспективи».

Співорганізаторами конференції стали: Херсонська обласна державна адміністрація, Херсонська обласна і міська ради, Міжрегіональне управління Національного агентства України з питань державної служби в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, Херсонське регіональне відділення Асоціації міст України та Херсонський національний технічний університет.

Організаційний комітет конференції очолив ректор ХНТУ, д.т.н., професор, заслужений діяч науки і техніки України Ю.М. Бардачов.

У Конференції взяли участь близько ста учених, науково-педагогічних працівників, депутатів місцевих рад, працівників органів державної влади та органів місцевого самоврядування з Дніпропетровської, Луганської, Запорізької, Київської, Чернігівської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Херсонської та інших областей України.

За підсумками Конференції було ухвалено Резолюцію, у якій, зокрема, звертається увага на потребу прискорення реформування місцевого самоврядування в процесі децентралізації влади в Україні, завершення утворення об’єднаних територіальних громад (ОТГ), освітніх та госпітальних округів, належного матеріально-технічного та фінансового забезпечення місцевої влади тощо.