Головна

Про університет / Новини університету / ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА – ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ МАЙБУТНЬОГО ФАХІВЦЯ

ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА – ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ МАЙБУТНЬОГО ФАХІВЦЯ

Виробнича практика є важливим етапом у підготовці студентів до професійної діяльності і має не тільки допомогти студентам зробити перший крок у своїй кар’єрі, але і глибше розуміти себе і свої професійні цілі.

Під час роботи на виробництві студент має можливість вивчити реальні ситуації та перевірити знання, отримані під час навчання, зрозуміти як працює реальне виробництво та специфіку майбутньої професії. Спілкуючись з колегами, отримуючи корисні поради, самостійно приймаючи рішення та обґрунтовуючи правильність своїх висновків перед керівником практики, магістранти розвивають свої комунікативні навички.

Отже, практика дає студентам можливість виявити свої сильні та слабкі сторони у реальних умовах робочого процесу.

Студенти І курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» та спеціальності 161 Хімічні технології та інженерія освітньо-професійної програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» пройшли виробничу (науково-дослідну) практику у відповідності до наказів на базі кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції ХНТУ м. Хмельницький із застосуванням методики дистанційної роботи та на базі підприємств різного спрямування: Курінний Данило у ресторані «Пірвелі» м. Кам’янське; Красний Дмитро у пекарні «Хачапурія» м. Вінниця; Чеботарьова Юлія на ПрАТ «Веселинівський завод сухого знежиреного молока» смт. Веселинове Миколаївська обл.

Всі здобувачі вищої освіти подали до захисту звіти і продемонстрували високий рівень знань.