НОВИНИ КАФЕДРИ

ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ РАДИ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЄДНОСТІ ПРИ ГОЛОВІ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

21 листопада 2018 року в межах заходів щодо відзначення Дня Гідності та Свободи в Херсонській обласній державній адміністрації під головуванням голови ОДА А.А. Гордєєва відбулося перше засідання Ради національної єдності, утвореної напередодні за дорученням Президента України П.О. Порошенка.

Участь студентів 1 курсу спеціальності "Публічне управління та адміністрування" ХНТУ у написанні диктанту національної єдності

У рамках святкування Дня української писемності та мови 9 листопада 2018 року в читальному залі бібліотеки ХНТУ (І корпус) студенти та викладачі ХНТУ приєдналися до загальноуніверситетської акції і написали диктант національної єдності.

УЧАСТЬ ПРОФ. І.П. ЛОПУШИНСЬКОГО В ЗАСІДАННІ КОНКУРСНОЇ КОМІСІЇ

08 листопада 2018 року завідувач кафедри державного управління і місцевого самоврядування Херсонського національного технічного університету д. держ. упр., професор, заслужений працівник освіти України І.П. Лопушинський як член комісії взяв участь у засіданні конкурсної комісії з проведення обласного конкурсу журналістських робіт «Впровадження реформи місцевого самоврядування та децентралізації влади».

УРОЧИСТЕ ПІДПИСАННЯ ПЛАНУ СПІЛЬНИХ ЗАХОДІВ

05 листопада 2018 року в Херсонському національному технічному університету відбулося підписання Плану спільних заходів Херсонського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій, Херсонського національного технічного університету та Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях, АР Крим та м. Севастополі щодо співпраці в галузі підготовки кадрів публічних службовців на 2018 - 2020 рр.

УРОЧИСТЕ ПІДПИСАННЯ УГОДИ ПРО СПІВРОБІТНИЦТВО

05 листопада 2018 року в Херсонському національному технічному університеті відбулося урочисте підписання довгострокової Угоди про співробітництво у сфері підготовки фахівців державної служби та служби в органах місцевого самоврядування.

ПЕРЕБУВАННЯ ПРОФЕСОРА І.П.ЛОПУШИНСЬКОГО В ХарРІДУ

01 листопада 2018 року завідувач кафедри державного управління і місцевого самоврядування Херсонського національного технічного університету доктор наук з державного управління, професор, заслужений працівник освіти України І.П. Лопушинський перебував у відрядженні в Харківському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, з яким ХНТУ укладено довгострокову угоду про співпрацю.

АТЕСТАЦІЙНИЙ ЕКЗАМЕН У МАГІСТРАТУРІ ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ ХНТУ

30 жовтня 2018 року в магістратурі публічного управління та адміністрування Херсонського національного технічного університету відбувся атестаційний екзамен.

9-А ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ДЕРЖАВНА ПОЛІТИКА ЩОДО МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ: СТАН, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПКТИВИ»

19 жовтня 2018 року на базі кафедри державного управління і місцевого самоврядування Херсонського національного технічного університету в дистанційному форматі відбулася щорічна 9-а Всеукраїнська науково-практична конференція «Державна політика щодо місцевого самоврядування: стан, проблеми та перспективи».

В І Т А Є М О!

Кретову Наталію Станіславівну

УЧАСТЬ ПРОФЕСОРСЬКО-ВИКЛАДАЦЬКОГО СКЛАДУ ТА СТУДЕНТІВ ХНТУ В ІНФОРМАЦІЙНОМУ СЕМІНАРІ «ІНФОРМАЦІЙНА АГРЕСІЯ РФ ПРОТИ УКРАЇНИ: ІСТОРИЧНІ ПАРАЛЕЛІ ТА СУЧАСНИЙ ВИМІР»

28 вересня 2018 року на базі Херсонського аграрного державного університету відбувся інформаційний семінар «Інформаційна агресія РФ проти України: історичні паралелі та сучасний вимір». Головними спікерами семінару були: заступник Міністра інформаційної політики України Еміне Джапарова, в. о. заступника голови обласної державної адміністрації Дмитро Бутрій та представники РНБО.

УЧАСТЬ ПРОФ. І.П. ЛОПУШИНСЬКОГО В Х ЩОРІЧНИХ РІШЕЛЬЄВСЬКИХ АКАДЕМІЧНИХ ЧИТАННЯХ «ДЕРЖАВНА СЛУЖБА УКРАЇНИ: ТРАДИЦІЇ ТА ІННОВАЦІЇ»

21 вересня 2018 року завідувач кафедри державного управління і місцевого самоврядування Херсонського національного технічного університету д. держ. упр., професор, заслужений працівник освіти України І.П. Лопушинський узяв участь у Х Щорічних Рішельєвських академічних читаннях «Державна служба України: традиції та інновації», що відбулися в м. Одеса відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 02 вересня 2010 року № 1765-р.