Головна

Про університет / Новини університету / У Люблінському католицькому університеті ім. Іоанна Павла ІІ відбулася XVI Міжнародна науково-практична конференція

У Люблінському католицькому університеті ім. Іоанна Павла ІІ відбулася XVI Міжнародна науково-практична конференція

У Люблінському католицькому університеті ім. Іоанна Павла ІІ відбулася XVI Міжнародна науково-практична конференція «Стратегія побудови електронної економіки та електронного суспільства у країнах Центральної та Східної Європи: сучасне становище і перспективи розвитку» за сприяння Міжнародної спілки вчених і доктора наук, професора Славомира Партицького.

XVI Міжнародна науково-практична конференція, збірки наукових праць «Е-суспільство у Центральній та Східній Європі», «Е-економіка в Центральній та Східній Європі» були присвячені вшануванню пам’яті доктора технічних наук, професора ХНТУ Віктора Володимировича Крючковського, який тривалий час співпрацював із Люблінським університетом ім. Іоанна Павла ІІ.

Від імені колективу Херсонського національного технічного університету висловлюємо щиру подяку організаторам XVI Міжнародної науково-практичної конференції «Стратегія побудови електронної економіки та електронного суспільства у країнах Центральної та Східної Європи: сучасне становище і перспективи розвитку», доктору наук, професору Славомиру Партицькому.