Головна

Про університет / Новини університету / Успіхи студентів ХНТУ в II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Облік і аудит»

Успіхи студентів ХНТУ в II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Облік і аудит»

На виконання наказу Міністерства освіти і науки України № 1506 від 23.12.2014р. «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2014-2015 навчальному році» з метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді, створення умов для її творчого зростання на базі Тернопільського національного економічного університету 13-15 травня 2015 року було проведено II етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Облік і аудит» серед студентів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації.

Херсонський національний технічний університет представляли студенти 4 курсу групи 4Б Ісакова Віолета та Боднар Тетяна.

Конкурсні завдання включали комп’ютерне тестування теоретичних знань та розв’язання ситуаційних завдань з дисциплін: «Фінансовий облік», «Управлінський облік», «Організація та методика економічного аналізу», «Аудит».

В олімпіаді взяли участь 145 студентів із 63 вищих навчальних закладів України.

За підсумками II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Облік і аудит»:

- студентка Ісакова Віолета нагороджена грамотою за шосте місце (32 місце в загальному рейтингу);

- студентка Боднар Тетяна зайняла 47 місце в загальному рейтингу.

Вітаємо учасників II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Облік і аудит» з високими результатами та бажаємо успіхів на майбутнє.