Головна

Про університет / Новини університету / В ХНТУ з’явилася «Алея Слави захисникам України»

В ХНТУ з’явилася «Алея Слави захисникам України»

Весняне пробудження сприяє відновленню не тільки душевної рівноваги, але й навколишнього довкілля. У нашому університеті здавна існує добра традиція проведення суботників та озеленення територій. З метою посилення національно-патріотичного виховання студентської молоді ХНТУ 25 березня за ініціативи студентів факультету економіки й безпосередньо кафедри фінансів та кредиту було проведено патріотичний загальноуніверситетський захід закладення «Алеї Слави захисникам України» на території студентського містечка ХНТУ біля гуртожитків №2 та №3.

Окрім студентів, у висаджені дерев брали участь ректор університету Юрій Миколайович Бардачов, члени ректорату, помічник народного депутата О.В. Співаковського Юрій Борисович Погрібняк, завідувачі кафедр, викладачі та співробітники ХНТУ, подаючи гідний приклад молодому поколінню та навчаючи студентів методам висаджування молодих саджанців дерев.

Сонячна погода надихнула всіх з гарним настроєм долучитися до акції. Студенти підтримували один одного, працювали плідно та згуртовано, з гарним настроєм. Спільна праця засвідчила взаєморозуміння та щирість у стосунках між студентами та викладачами, тому робота йшла легко та вправно.

Алею вирішили присвятити пам’яті захисникам нашої рідної України. Таким чином, відсьогодні і багато років поспіль «Алея Слави захисникам України» буде прикрашати територію студентського містечка ХНТУ.

Організація та проведення загальноуніверситетського заходу засвідчила дотримання традицій, у яких панує атмосфера корпоративної культури, творчості, позитивного настрою та взаємопорозуміння в дружній університетській родині.