Головна

Про університет / Новини університету / Студенти ХНТУ – одні з найкращих в області!

Студенти ХНТУ – одні з найкращих в області!

11 листопада в Обласному палаці молоді відбувся регіональний етап конкурсу «Кращий студент України - 2014». Студенти нашого університету також взяли в ньому активну участь, виборовши призові місця аж у 3 номінаціях!

За звання кращого студента (комплексна характеристика) змагалися конкурсанти з 6 вишів: Херсонського національно технічного університету, Херсонського державного університету, Херсонського державного аграрного університету, Херсонської філії національного університету кораблебудування, Херсонської державної морської академії та Херсонського економіко-правового інституту.

Так, у фіналі Херсонського етапу Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України–2014» за номінацію «Кращий студент (комплексна характеристика)» боролися представники 4-х вищих навчальних закладів Херсонщини: Юлія Покідько (Херсонський державний університет), Ілля Дзерве (Херсонський національний технічний університет), Артур Шалімов (Херсонський економіко-правовий інститут) та Ілля Юдін (Херсонський філіал Національного університету кораблебудування ім. ад. Макарова). Конкурсна програма складалася з 5 частин: візитівка учасника, конкурс на найкращу групу підтримки, конкурс талантів, інтелектуальний конкурс і конкурсний епізод «Один день з життя студента». Наш Ілля (студент гр. 3ОП факультету економіки) за результатами конкурсу посів ІІ-е місце, з чим ми його щиро вітаємо!

Також під час конкурсної програми було нагороджено переможців у наступних номінаціях:

- Кращий студент-аналітик;

- Кращий студент-громадський діяч;

- Кращий студент-дизайнер;

- Кращий студент-медійник;

- Кращий студент-науковець;

- Кращий студент-програміст;

- Кращий студент-спортсмен.

У номінації «Кращий студент – науковець» було відзначено студента факультету машинобудування С.І. Безердяна (гр. 2ТТ) та студентку факультету кібернетики та системної інженерії А.М. Лукашову (гр. 4 МВТ). Кращим студентом-дизайнером було названо також студентку факультету кібернетики та системної інженерії О.А. Стаднік (гр. 4Д3), а звання кращого студента-спортсмена дісталося чемпіону світу зі спортивного орієнтування В.В. Пікуліну (гр. 3НД).

Щиро вдячні нашим студентам за те, що так яскраво та різнопланово представили наш університет, а уболівальникам за активну підтримку!