ЗУСТРІЧ В ХНТУ З ГОЛОВОЮ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ В.М.МАНГЕРОМ

14 червня 2017 року в Херсонському національному технічному університету під час засідання ректорату відбулася зустріч з головою Херсонської обласної ради В.М.Мангером.

У зустрічі взяв участь і виступив завідувач кафедри державного управління і місцевого самоврядування д.держ.упр., професор, заслужений працівник освіти України І.П.Лопушинський.

Під час зустрічі професор Лопушинський І.П. порушив перед головою облради питання про професійне навчання на базі магістратури публічного управління та адміністрування ХНТУ посадових осіб місцевого самоврядування області за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування». Водночас увагу було зосереджено на підготовці публічних службовців з числа колишніх учасників АТО з метою наступного їхнього залучення до проходження державної служби та служби в органах місцевого самоврядування.

Крім того, Лопушинський І.П. звернувся до голови обласної ради з пропозицією щодо підписання протоколу про наміри з програмою "Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади" (EGAP).

Голова Херсонської облради Мангер завітав до ХНТУ

Зустріч з головою Херсонської обласної ради В.М. Мангером у ХНТУ