ВИПУСК МАГІСТРІВ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 8.15010002 «ДЕРЖАВНА СЛУЖБА»

31 липня 2017 року в Херсонському національному технічному університеті відбувся випуск магістрів за спеціальністю 8.15010002 «Державна служба».

В урочистостях з нагоди випуску магістрів узяли участь: Бардачов Ю.М. – ректор ХНТУ, доктор технічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України; Розов Ю.Г. – перший проректор ХНТУ, доктор технічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України; Клюцевський В.І. – керівник апарату Херсонської обласної державної адміністрації, магістр державного управління, інші відповідальні працівники органів державної влади та органів місцевого самоврядування, науково-педагогічні працівники університету.

З привітальним словом до учасників зібрання звернувся Бардачов Ю.М. – ректор ХНТУ, доктор технічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, який зосередив увагу присутніх на проблемах сучасної держслужби і висловив сподівання, що магістри з державної служби – випускники ХНТУ з честю нестимуть високе звання державного службовця.

Від імені обласної державної адміністрації випускників привітав керівник апарату В.І. Клюцевський, який висловив впевненість, що випускники магістратури гідно представлятимуть ХНТУ в органах державної влади та органах місцевого самоврядування області, активно долучаться до реформування державної служби та проведення децентралізації влади.

Лопушинський І.П. – завідувач кафедри державного управління і місцевого самоврядування ХНТУ доктор наук з державного управління, професор, заслужений працівник освіти України від імені науково-педагогічних працівників кафедри побажав випускникам магістратури щасливої життєвої дороги, а також висловив переконання, що набути в стінах ХНТУ знання, уміння та навички стануть їм у нагоді при проведенні реформування влади на теренах Херсонщини.

Дипломи про вищу освіту випускникам вручили ректор ХНТУ професор Ю.М. Бардачов та керівник апарату Херсонської ОДА В.І. Клюцевський.

Відповідно до рішення Державної екзаменаційної комісії від 17 липня 2017 року диплом магістра з державної служби з відзнакою вручено відміннику навчання І.В. Климу, начальникові Головного управління ДФС у Херсонській області, раднику податкової та митної справи І рангу.

Від імені випускників до присутніх зі словом-відповіддю звернулися староста групи Піскун О.В. та Лебедєва Д.В.

Учасників зібрання привітали артисти Херсонської обласної філармонії:

співачка Тетяна Григорьєва, заслужена артистка України; лауреат міжнародних конкурсів вокалістів Любов Фоґель та лауреат міжнародних джазових фестивалів акордіоніст-віртуоз Антон Мороз.