Головна

Структура / Кафедри університету / Державного управління і місцевого самоврядування / Магістратура / НОВИНИ КАФЕДРИ / ПЕРЕБУВАННЯ ПОСТІЙНОГО ПРЕДСТАВНИКА ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ В АВТОНОМНІЙ РЕСПУБЛІЦІ КРИМ БОРИСА БАБІНА В ХНТУ

ПЕРЕБУВАННЯ ПОСТІЙНОГО ПРЕДСТАВНИКА ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ В АВТОНОМНІЙ РЕСПУБЛІЦІ КРИМ БОРИСА БАБІНА В ХНТУ

9 жовтня 2017 року Постійний представник Президента України в АР Крим Борис Бабін та його перший заступник Ізет Гданов відвідали Херсонський національний технічний університет, де зустрілися з керівництвом університету та студентами-кримцями.

До початку зустрічі гості мали розмову з ректором ХНТУ д.т.н., професором, заслуженим діячем науки і техніки України Ю.М. Бардачовим та першим проректором д.т.н., професором, заслуженим діячем науки і техніки України Ю.Г. Розовим, під час якої порушувалося питання поточного і перспективного навчання в ХНТУ студентів – вихідців з АРК Крим.

У зустрічі зі студентами взяли участь завідувач кафедри державного управління і місцевого самоврядування ХНТУ д.держ.упр, професор, заслужений працівник освіти України І.П. Лопушинський та координатор магістратури публічного управління професор кафедри державного управління і місцевого самоврядування ХНТУ к.держ.упр, доцент Е.Х. Топалова.

Метою перебування в ХНТУ високих гостей стало обговорення проблем студентів-кримців та шляхи підвищення ефективності інформування молоді, яка мешкає на тимчасово окупованій території, про можливість навчатися в ХНТУ. Особливу увагу при спілкуванні зі студентами з Криму було звернуто на питання якості надання їм адміністративних послуг у державних органах влади регіону, було взято на контроль вирішення кількох конкретних проблем у цій сфері.