Головна

Структура / Кафедри університету / Державного управління і місцевого самоврядування / Магістратура / НОВИНИ КАФЕДРИ / ДЕРЖАВНА АТЕСТАЦІЯ СЛУХАЧІВ МАГІСТРАТУРИ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 8.15010002 «ДЕРЖАВНА СЛУЖБА»

ДЕРЖАВНА АТЕСТАЦІЯ СЛУХАЧІВ МАГІСТРАТУРИ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 8.15010002 «ДЕРЖАВНА СЛУЖБА»

17-19 липня 2017 року на кафедрі державного управління і місцевого самоврядування Херсонського національного технічного університету відбулася державна атестацію слухачів магістратури за спеціальністю 8.15010002 «Державна служба». Це сьомий і останній випуск у ХНТУ магістрів за означеною спеціальністю. Наступний випуск магістрів відбуватиметься вже за новою спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування».

Державну атестацію провела комісія в складі: Семенченка Ф.Г. – завідувача кафедри філософії, політології та українознавства д.політ.н., професора; Лопушинського І.П. – завідувача кафедри державного управління і місцевого самоврядування д.держ.упр., професора, заслуженого працівника освіти України; Половцева О.В. – професора кафедри державного управління і місцевого самоврядування д.держ.упр., професора; Топалової Е.Х. – професора кафедри державного управління і місцевого самоврядування, координатора магістратури за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» к.держ.упр., доцента; Проніної О.В. – доцента кафедри державного управління і місцевого самоврядування к.держ.упр., доцента; Кретової Н.С. – завідувача навчальної лабораторії кафедри державного управління і місцевого самоврядування, секретаря Державної екзаменаційної комісії.

Усього пройшов державну атестацію 21 випускник магістратури.

Магістерські роботи на «відмінно» захистили випускники магістратури: Асатурова Н.М., Година-Арюпін Т.Г., Дутчак В.В., Керекелиця Ю.В., Клим І.В.,Лебедєва Д.В., Піскун О.В., Сенчук М.Я., Южний О.М.

Відповідно до рішення Державної екзаменаційної комісії від 17 липня 2017 року диплом магістра з державної служби з відзнакою буде вручено відміннику навчання Климу І.В.

Урочисте вручення дипломів випускникам магістратури заплановано на 31 липня 2017 року.