Новини кафедри

УЧАСТЬ ПРОФЕСОРА КАФЕДРИ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ І МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ХНТУ ВІКТОРІЇ ФІЛІППОВОЇ В ПРОЄКТІ «НАУКОВИЙ ВИШКІЛ - 2023»

24 серпня 2023 року на запрошення КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» доктор наук з державного управління, професор Вікторія ФІЛІППОВА як лектор узяла участь у роботі освітнього проєкту «Науковий вишкіл - 2023».

УЧАСТЬ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ХНТУ В ЗАСІДАННІ КОНКУРСНОЇ КОМІСІЇ НАЦІОНАЛЬНОГО АГЕНТСТВА УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ

08 серпня 2023 року завідувач кафедри державного управління і місцевого самоврядування Херсонського національного технічного університету д. держ. упр., професор, заслужений працівник освіти України Іван ЛОПУШИНСЬКИЙ, професор кафедри д. держ. упр., професор Вікторія ФІЛІППОВА та доцент кафедри к.е.н., доцент Марина ГУБА дистанційно взяли участь у засіданні Конкурсної комісії НАДС із відбору з-посеред ЗВО України виконавців державного замовлення на підготовку в 2023 році здобувачів вищої освіти за освітнім ступенем магістра за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» галузі знань «Публічне управління та адміністрування» та підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування.

УЧАСТЬ ПРОФЕСОРКИ ВІКТОРІЇ ФІЛІППОВОЇ ТА АСПІРАНТІВ КАФЕДРИ В ПУБЛІЧНІЙ ЛЕКЦІЇ ДОКТОРА ФІЛОСОФІЇ ДЖОНАТАНА ЦІСКО

04 серпня 2023 року д. держ. упр., професор Вікторія ФІЛІППОВА разом з аспірантами кафедри державного управління і місцевого самоврядування взяли участь у публічній лекції на тему «Введення у використання кількісних методів у дослідженнях у США», яку провів Джонатан Ціско - доктор філософії, директор з освіти Coursetune, старший науковий співробітник Академії вищої освіти та засновник The Grad Academy, академічної консультаційної групи для професорів та аспірантів.

УЧАСТЬ КАФЕДРИ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ І МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ХНТУ В РОБОТІ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ОНЛАЙН-СЕСІЇ НАДС

17 липня 2023 року д.держ.упр., професор Вікторія ФІЛІППОВА та к.е.н., доцент Марина ГУБА взяли участь в роботі інформаційної онлайн-сесії Національного агентства України з питань державної служби за участю Голови НАДС Наталії АЛЮШИНОЇ. В роботі заходу, крім Херсонського національного технічного університету, взяли участь понад 50 закладів освіти, що здійснюють підготовку та перепідготовку публічних службовців.

МІЖНАРОДНИЙ ПРОЄКТ DAAD-2023 «КОНФЛІКТИ В КОНТЕКСТІ ДОПОМОГИ БІЖЕНЦЯМ»

Як уже нами повідомлялося, від січня до вересня 2023 року триває Міжнародний проєкт DAAD-2023 «Конфлікти в контексті допомоги біженцям».

УЧАСТЬ ПРОФЕСОРА ІВАНА ЛОПУШИНСЬКОГО В ЗАСІДАННІ РАЗОВОЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВЧЕНОЇ РАДИ

29 червня 2023 року завідувач кафедри державного управління і місцевого самоврядування Херсонського національного технічного університету доктор наук з державного управління, професор, заслужений працівник освіти України Іван Лопушинський як офіційний опонент дистанційно взяв участь у засіданні разової спеціалізованої вченої ради ДФ 12.093.005 Маріупольського державного університету (м. Київ) з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Чернецького Сергія Сергійовича на тему: «Інформаційно-комунікаційне забезпечення сталого демократичного врядування в Україні» на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 28 «Публічне управління та адміністрування» за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування».

Дисертаційне дослідження С.С. Чернецьким було успішно захищене.

В І Т А Є М О!

З Днем державної служби України!

В І Т А Є М О!

Половцева Олега Валентиновича - професора кафедри державного управління і місцевого самоврядування ХНТУ доктора наук з державного управління, професора, який посів друге місце за найкращу практику для XV територіальних інноваційних практик у форумі "Публічне управління та інновації".

УЧАСТЬ КАФЕДРИ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ І МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ХНТУ В ІІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КРУГЛОМУ СТОЛІ «ДЕРЖАВНО-ГРОМАДСЬКЕ ПАРТНЕРСТВО В ПРОЦЕСІ ФОРМУВАННЯ ТА РЕАЛІЗАЦІЇ ПУБЛІЧНОЇ ПОЛІТИКИ»

23 червня 2023 року з нагоди відзначення в Україні Дня державної служби на базі Дніпропетровського університету внутрішніх справ відбувся ІІІ Всеукраїнський круглий стіл «Державно-громадське партнерство в процесі формування та реалізації публічної політики».

ВІТАЄМО КАФЕДРУ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ І МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ХНТУ!

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНОГО ТА РЕГІОНАЛЬНИХ РЕЙТИНГІВ ЗВО ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 281 «ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ».

21 червня 2023 року з нагоди відзначення Дня державної служби в Україні на базі Національного університету «Одеська політехніка» в дистанційному форматі відбулася презентація загальнонаціонального та регіональних рейтингів закладів вищої освіти України за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» за 2023 рік.

ЗАХИСТ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ БАКАЛАВРІВ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 281 "ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ"

19-20 червня 2023 року в бакалавраті спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» Херсонського національного технічного університету відбувся захист кваліфікаційних робіт бакалаврів 10-ма випускниками спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» (6 осіб денної та 4 особи заочної форм навчання).

УЧАСТЬ ПРЕДСТАВНИКІВ КАФЕДРИ ДУіМС ХНТУ В МІЖНАРОДНОМУ КРУГЛОМУ СТОЛІ ДО ДНЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ

Відповідно до Указу Президента України від 04 квітня 2003 року № 291/2003 в нашім державі щороку 23 червня, у День державної служби ООН, відзначається День державної служби України.

УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ "GOUVERNER EN TEMPS DE GUERRE"

15.06.2023 року на запрошення Національної школи публічного управління (ENAP) - закладу вищої освіти, що готує державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування для органів публічної влади провінції Квебек (Канада), професор кафедри державного управління і місцевого самоврядування Микола Дурман взяв участь у міжнародній конференції "Gouverner en temps de guerre" ("Публічне управління в умовах війни"). У першій частині своєї доповіді "One year of invasion and after? Public administration, education and science - problems and perspectives of international cooperation" зупинився на проблемах державного управління, що спричинені війною, та шляхам їх подолання.

УЧАСТЬ ПРОФЕСОРА ІВАНА ЛОПУШИНСЬКОГО У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ДИСКУСІЙНОМУ КРУГЛОМУ СТОЛІ В ГІБРИДНОМУ ФОРМАТІ ЗА МІЖНАРОДНОЮ УЧАСТЮ

15 червня 2023 року завідувач катедри державного управління і місцевого самоврядування Херсонського національного технічного університету доктор наук з державного управління, професор, заслужений працівник освіти України Іван Лопушинський узяв онлайн участь у Всеукраїнському дискусійному круглому столі в гібридному форматі за міжнародною участю «Удосконалення практично-орієнтованої підготовки фахівців публічної сфери», що відбувся на базі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу (ІФНТУНГ), з яким ХНТУ тривалий час має угоду про співпрацю.