Головна

Структура / Кафедри університету / Енергетики, електротехніки і фізики / Новини / Екскурсія студентів спеціальності «Нетрадиційні та відновлювані джерела енергії» до ПрАТ «Вентиляційні системи»

Екскурсія студентів спеціальності «Нетрадиційні та відновлювані джерела енергії» до ПрАТ «Вентиляційні системи»

4 листопада 2015 року відбулася екскурсія студентів спеціальності «Нетрадиційні та відновлювані джерела енергії» до Приватного акціонерного товариства «Вентиляційні системи» (м. Боярка, Київська область) в рамках підписаного у жовтні цього року Договору про співпрацю.

ПрАТ «ВЕНТС» - потужне науково-виробниче підприємство, яке має найбільшу в Європі сучасну виробничу базу в сфері систем вентиляції та кондиціонування будь-якої складності і є одним із світових лідерів вентиляційного виробництва. Підприємство активно впроваджує енергоощадні та енергозберігаючі технології у кліматичній техніці, розробляє системи з використанням відновлюваних джерел енергії.

В ході екскурсії провідні спеціалісти компанії провели лекцію з використання сучасних енергоощадних підходів у системах вентиляції, особливостей їх застосування та навели приклади практичного впровадження. У виставковій залі підприємства студенти отримали можливість детально ознайомитися з продукцією, її конструктивним виконанням, особливостями компоновки та складовими елементами.

Екскурсія по виробничим цехам надала змогу ознайомитися з сучасним виробничим обладнанням, принципами організації виробництва та контролю якості продукції.

Дякуємо ПрАТ «ВЕНТС» за чудову екскурсію та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!